Sportsbook Review

BETCITY Sportsbook Review


BETCITY Sportsbook

Als een een van de nieuwstee sportbooks in Nederland is BETCITY inmiddels al razend populair. Met veel reclames en aanbiedingen groeit BETCITY snel uit naar een serieuze concurrent van de gevestigde orde. Dit komt mede door de zeer overzichtelijke website waar je snel en eenvoudig je bets kan plaatsen.

BETCITY Sportsbook Aanbod

Betcity heeft een uitstekend aanbod. Vrijwel alle sportweddenschappen zijn er op te vinden, in ieder geval alle sporten die wij zelf spelen. Ook de diverse overige  sporten dekken ze en dat doen niet alle sportbooks, denk aan MMA, E-sports en speciale evenementen. De sportwedstrijden staan, zodra de moneylines bekend zijn, altijd vlot online. Het leuke van spelen op BETCITY is dat ze meerdere unieke handicaps en speciale wedstrijdopties aanbieden. Hierdoor wordt het plaatsen van een sportweddenschap nog spannender!
De 5-sterren rating is dan ook meer dan terecht!

BETCITY Sportsbook Welkomstbonus

De welkomstbonus is niet het sterkste punt van het BETCITY Sportsbook.
Stort €20 zodra je je account aanmaakt en je ontvangt een €20 Free Bet. Een voordeel van deze welkomstbonus is wel dat je deze verder niet hoeft vrij te spelen. Een ander voordeel is dat de Free Bet ook daadwerkelijk gratis is! Aangezien het niet uitmaakt hoeveel je stort, raden we aan om met €20 te beginnen. Stort je meer dan veranderd dat namelijk niets aan het bedrag van de Free Bet, deze is en blijft €20.

BETCITY Promo’s & Boosters

Waar BETCITY ietwat zuinig is voor wat betreft de welkomstbonus, geldt dat zeker niet voor de promo’s en boosters. Er zijn wekelijks Free Bet’s, Profit Booster, Combo Boosters en aanbiedingen op speciale events beschikbaar!
BETCITY heeft de meeste en frequenste promoties van alle sportsbooks in Nederland.

BETCITY Sportsbook Moneylines

BETCITY heeft zeer goede moneylines ten opzichte van de meeste aanbieders van sportweddenschappen. Het houdt in dat de ‘odds’ die je krijgt vaak gunstiger voor jou zijn dan welke je krijgt bij andere sportsbooks. Natuurlijk hebbben ze natuurlijk niet altijd de beste odds, maar regelmatig is dat wel het geval.

BETCITY SPORTSBOOK RATING

Sportsbook Aanbod
Sportsbook Welkomstbonus
Sportsbook Promo's & Boosters
Sportsbook Moneylines
Final Thoughts

BETCITY heeft een heel goed sportsbook in handen welke heel overzichtelijk en makkelijk te bedienen is. De welkomstbonus is zuinig maar BETCITY maakt dat meer dan goed met gunstige moneylines en diverse promo's & boosters. Als je niet veel om een welkomstbonus geeft is BETCITY de beste keuze voor jou!

Overall Score 4.3

BETCITY Sportsbook Welkomst Bonus / €20 Free Bet

CLAIM NU

1 reactie on BETCITY Sportsbook Review

Comments are closed.