Sportsbook Review

CIRCUS Sportsbook Review


CIRCUS Sportsbook

CIRCUS Sportsbook is een van de recentste bookmakers die een vergunning hebben gekregen van de Nederlandse overheid. Dat vraagt natuurlijk om een grondig review. We kunnen jullie alvast verklappen dat het CIRCUS Sportsbook zeker indruk heeft gemaakt!
Deze bookmaker heeft alle toeters en bellen en meer,

CIRCUS Sportsbook Aanbod

Het aanbod van CIRCUS Sportsbook bevat alle gebruikelijke sporten die de andere bookmakers ook aanbieden, Dus daar valt weinig op aan te merken. Wat wel opvalt is dat alle sporten overzichtelijk zijn ingedeeld waardoor je snel kan navigeren tussen de diverse sporten. Kortom: het aanbod van het CIRCUS Sportsbook is ruim voldoende voor iedere speler!

CIRCUS Sportsbook Welkomstbonus

De welkomstbonus van het CIRCUS Sportsbook bestaat uit een 100% depositbonus tot maar liefst €250! De welkomstbonus bestaat uit FreeBets ter waarde van €10 per stuk. Dus als je €50 stort, ontvang je 5 FreeBets.
Let op: stort je bvb. €45, ontvang je enkel 4 FreeBets. Dus stort altijd bedragen die eindigen op 0.
Zoals gezegd is het maximum van deze welkomstbonus €250, in welk geval je dat 25 FreeBets oplevert. Er gelden weinig regeltjes behalve dan dat je eerst €10 moet inzetten om de €10 Freebet vrij te spelen. Maar dat is dan ook echt het enige nadeeltje, als je het al zo mag noemen.
Kortom: de hoogte van de CIRCUS Sportsbook welkomstbonus, en de eenvoudige manier van vrijspelen maakt dit een van de beste, zoniet de beste, welkomstbonus onder alle bookmakers in Nederland.

CIRCUS Sportbook Promos & Boosters

CIRCUS Sportbook neemt geen halve maatregelen als het gaat om het actief belonen van bestaande spelers. De Circus Club is het loyaliteitsprogramma van het CIRCUS Sportbook en omvat zo’n 50 boosters die je kunt vrijspelen! Daarnaast bestaan er nog meerdere manieren waarbij je FreeBets en/of punten kan verdienen.
Al met al kan je op het CIRCUS Sportbook altijd rekenen op een aanbieding, of je nou een grote of kleine beurs hebt!

CIRCUS Moneylines

Nu zal je denken dat, met al die mooie welkomstbonussen, promo’s & boosters, de moneylines van CIRCUS Sportbook wel wat lager zijn dan de overige bookmakers. Nou, think again!
De moneylines van het CIRCUS Sportbook zijn uitermate goed, en je zal echt goed moeten zoeken om betere ‘odds’ te kunnen vinden!

CIRCUS Sportsbook Rating

CIRCUS Sportsbook Aanbod
CIRCUS Sportsbook Welkomstbonus
CIRCUS Sportbook Promos & Boosters
CIRCUS Moneylines
Final Thoughts

CIRCUS Sportsbook heeft goed nagedacht over hoe je nieuwe spelers aan moet trekken en behouden. Naast de royale welkomstbonus zijn we vooral onder de indruk van de Circus Club en de aangeboden moneylines. Het CIRCUS Sportsbook is zeer geschikt als primaire danwel secundaire bookmaker en tevens geschikt voor beginnende en gevorderde spelers! Het enige nadeel wat we konden is dat er geen app is voor op je smartphone.

Overall Score 4.6

CIRCUS Sportsbook Welkomstbonus / €250 aan Free Bets

CLAIM NU

1 reactie on CIRCUS Sportsbook Review

Comments are closed.