Bonus Review

LIVESCOREBET Welkomstbonus Review


LIVESCOREBET Sportsbook Welkomstbonus

LIVESCOREBET Sportsbook biedt alle nieuwe spelers 5 FreeBets aan ter waarde van €10 per stuk. Het enige wat je hoeft te doen is een ‘bet’ te plaatsen van minimaal €10 met een odd van 1.50 of hoger.
Uiteraard zal je daarvoor natuurlijk eerst minimaal €10 moeten storten op je account. Het maakt overigens niet uit of je jouw sportweddenschap wint of niet. De welkomstbonus van LIVESCOREBET blinkt, op het eerste gezicht, weliswaar niet uit in een hoge waarde maar is wel zeer eenvoudig vrij te spelen! Je plaatst simpelweg je bet, en je ontvangt direct je 5 FreeBets.
Welkomstbonussen in de vorm van FreeBets zie je tegenwoordig steeds vaker en winnen aan populariteit onder spelers die een account willen openen bij een nieuwe bookmaker.
Al met al: stort €10 en krijg €50 aan FreeBets is gewoon een hele nette welkomstbonus!

LIVESCOREBET Sportsbook Promoties & Boosters

Naast een eenvoudige welkomstbonus heeft het LIVESCOREBET Sportsbook ook eenvoudige promoties & boosters. Naast dat zijn deze geheel gratis en uiteraard  vrijwillig. Daarnaast biedt LIVEBET Score ‘Squads’ aan waarmee je cashprijzen kunt verdienen wanneer door jouw gekozen spelers scoren. Je kan 5 spelers selecteren en wanneer deze scoren ontvang jij je bonusgeld. Het is verfrissend om te zien hoe LIVEBet zelf een eigen invulling geeft aan haar diverse promo’s & boosters.
Nu is het niet echt een promo, ook is het zeker geen booster, maar het aanbieden van GRATIS livestreams van sportwedstrijden is wel zeker een pluspunt wat we je zeker niet wilde onthouden.
Conclusie: het LIVESCOREBET Sportsbook heeft continue interessante promoties & boosters die eenvoudig zijn vrij te spelen!

LIVESCOREBET Welkomstbonus Rating

LIVESCOREBET Sportsbook Welkomstbonus
LIVESCOREBET Sportsbook Welkomstbonus
Final Thoughts

Overall Score 3.7

LIVEScore BET Welkomstbonus €50 FreeBet / Boosters, Freebets, & Squads

CLAIM NU

1 reactie on LIVESCOREBET Welkomstbonus Review

Comments are closed.