LIVESCOREBET-SPORTSBOOK SPORTSBOOK REVIEWS

LiveScoreBet Sportsbook Review


LiveScoreBet Sportsbook

LiveScoreBet is een bekend sportsbook dat nu ook in Nederland sportweddenschappen aanbiedt. Wat direct opvalt opvalt is de overzichtelijke indeling van de diverse sporten. Dat is zeker handig als je op meerdere sporten speelt. Maar natuurlijk ook als je even heel snel een ‘bet’ wilt plaatsen. LiveScoreBet is dan ook puur een sportsbook zonder online casino, en dat merk je aan alles!

 

 

LiveScoreBet Sportsbook Aanbod

Het aanbod van het LiveScoreBet Sportsbook bevat alle sporten die je mag verwachten van een online bookmakers. We missen eigenlijk alleen nog paardenraces en een aantal specifiek Amerikaanse sporten & events. Wat wel opvalt is dat alle sporten overzichtelijk zijn ingedeeld,  waardoor je snel kan navigeren tussen de diverse sporten.
Kortom: het aanbod van het LiveScoreBet Sportsbook is ruim voldoende voor iedere speler die graag op sportwedstrijden wil spelen!
Als bonus kan je op LiveScoreBet zelfs gratis ‘livestreams’ bekijken van voetbal-, tennis- en basketbal wedstrijden.

LiveScoreBet Sportsbook Welkomstbonus

De welkomstbonus van LiveScoreBet bestaat uit 5 FreeBets ter waarde van €10 per stuk. Het enigste wat je hoeft te doen, om de FreeBets te ontvangen op je account, is een sportweddenschap te spelen van €10 of meer waarbij de weddenschap een hogere ‘odd’ heeft dan 1.50.
Uiteraard zal je wel natuurlijk wel eerst zelf €10 of meer op je account storten.
Het is een vrij eenvoudige welkomstbonus zonder al teveel haken en/of ogen.
Kortom storten, spelen, klaar! En zo zien we het graag.
Al met al een laagdrempelige welkomstbonus die vrijwel direct is vrij te spelen!

LiveScoreBet Sportbook Promos & Boosters

LiveScoreBet zorgt voor haar bestaande actieve spelers door het ‘Odds Boost’ en ‘FreeBet’ programma. In het kort komt het erop neer dat hoe vaker je speelt, hoe hoger de kans is om in aanmerkijng te komen voor deze promoties & boosters.
Maar LiveBet biedt meer!
Zo is daar het GRATIS ‘Squads’ programma waarmee je vooraf een aantal speler kunt selecteren. Zodra deze spelers scoren ontvang jij een ‘cash prijs!
Dus geen gedoe met punten sparen en dergelijke, gewoon keiharde Euro’s in je account!
Al met al heeft het LiveScoreBet Sportbook genoeg ‘sweeteners’ in huis om de meeste spelers bezig en tevreden te houden. De bedragen van de diverse Promos & Boosters zijn weliswaar niet supergroot, de eenvoud en snelheid van uitbetaling meer dan goed.
Zoals eerder vermeld, biedt LiveScoreBet ook diverse ‘livestreams’ aan wat toch ook wel zeker als een ‘sweetener’ kan worden aangemerkt!

LiveScoreBet Moneylines

De moneylines van het LiveScoreBet Sportsbook liggen , over het algemeen, op hetzelfde niveau als de meeste reeds gevestigde bookmakers.
Dat gezegd hebbende, is en blijft het natuurlijk zo dat je nooit genoeg ‘accounts’ kan hebben bij de diverse bookmakers.
Verwacht geen al te grote verschillen ten opzichte van andere bookmakers, maar kleine verschilletjes maken op lange termijn ook zeker een verschil!
Al met al heeft LiveScoreBet zeer acceptabele moneylines!

BET365 SPORTS 770X100

LiveScoreBet Sportsbook Rating

LiveScoreBet Sportsbook Aanbod
LiveScoreBet Sportsbook Welkomstbonus
LiveScoreBet Sportsbook Promos & Boosters
LiveScoreBet Sportsbook Moneylines
Final Thoughts

LiveScoreBet Sportsbook is een no-nonsense sportsbook waarbij snelheid het belangrijkste is. Van de layout van de website tot het uitkeren van promoties & boosters, alles gaat snel! Bonenop dat alles heeft LiveScoreBet tevens een eigen app voor Android & iOS zodat je ook onderweg snel een bet kan plaatsen. De livestream optie is een zeer aangename extra optie waarmee je diverse sporten live kunt bekijken. Al met al is LiveScoreBet een bookmaker zonder enig enkel nadeel!

Overall Score 4

LiveScoreBet Sportsbook Welkomstbonus / €50 aan Free Bets

CLAIM NU

1 reactie on LiveScoreBet Sportsbook Review

Comments are closed.