Sportsbook Review

TOTO Sportsbook Review


TOTO Sportsbook

Het oudste sportsbook van Nederland is en blijft (voorlopig) natuurlijk het grootste sportsbook van Nederland. Dat heeft naast voordelen ook een aantal nadelen. Zo is bijvoorbeeld de welkomstbonus er een waarbij je nou niet precies weet om je er nou om moet lachen of huilen. Voor de rest is het natuurlijk wel een vertrouwde aanbieder van sportweddenschappen.
Gezien de de magere welkomstbonus en de magere moneylines kan het niet anders dan dat het TOTO Sportsbook op korte termijn veel klanten gaat verliezen aan de concurrentie.

TOTO Sportsbook Aanbod

Zoals je mag verwachten het TOTO Sportsbook een goed aanbod van sporten en sportwedstijden! Over het algemeen hebben de meeste sportsbooks dezelfde wedstrijden en TOTO loopt daar niet op achter. Toch is het TOTO Sportsbook wel voornamelijk gericht op voetbal. Uiteraard kan je ook live wedden tijdens wedstrijden. Op het aanbod valt niet veel aan te merken is dan ook de coclusie.

TOTO Sportsbook Welkomstbonus

De welkomstbonus van het TOTO Sportsbook is de laagste van alle aanbieders op de Nederlandse markt, en misschien wel ter wereld! Stort €10 en speel een wedstrijd met een minimale quotering van @1.50 en je ontvangt jouw €10 welkomstbonus in de vorm van een Free Bet. Als je dit vergelijkt met welkomstbonussen van andere sportsbooks is het wel heel erg aan de magere kant!

TOTO Promo’s & Boosters

TOTO Sportsbook is niet alleen zuinig met haar welkomstbonus, ook het aanbod aan promo’s en boosters houdt niet echt over. Wel hebben ze een dagelijkse booster op een door TOTO geselecteerde wedstrijd, de zogenaamde ‘Boost of the Day’. Tevens zijn er regelmatig Free Bets die je kan inzetten bovenop je oorspronkelijke weddenschap. Al met al zijn ook de promo’s & boosters niet de sterkste kant van het TOTO sportsbook.

TOTO Moneylines

En alsof het allemaal nog niet genoeg is zijn ook de moneylines en spreads erg zuinig afgesteld. Dit merk je aan de uitbetaling die je krijgt zodra je een wedstrijd wint.  TOTO biedt de laagste uitbetaling van alle sportsbooks op de Nederlandse markt! Het gaat allemaal niet om grote bedragen maar al met al kan het in sommige vallen toch snel oplopen. Als je bijvoorbeeld 100 weddenschappen hebt gewonnen en op iedere weddenschap krijg je 1 of 2 procent minder uitbetaald dan heb je uiteindelijk toch wel veel geld onnodig achtergelaten bij de TOTO!

TOTO Sportsbook Rating

Sportsbook Aanbod
Sportsbook Welkomstbonus
Sportsbook Promo's & Boosters
Sportsbook Moneylines
Final Thoughts

Het TOTO Sportsbook is prima geschikt voor de recreatieve speler die niet te vaak en niet met grotere bedragen speelt. Zodra je wat serieuzer gaat spelen zijn er betere aanbieders beschikbaar!

Overall Score 2.7

TOTO Sportsbook Welkomstbonus / €10 Free Bet

CLAIM NU

1 reactie on TOTO Sportsbook Review

Comments are closed.