Sportsbook Review

ZEBET Sportsbook Review


ZEBET Sportsbook

ZEBET Sportsbook is een van de nieuwste aanbieders van sportstsweddenschappen die op de Nederlandse markt zijn toegelaten. Wat meteen opvalt is dat de opzet van de website een geheel eigen opzet heeft. Na enige gewenning valt op dat je zeer snel kan navigeren door het gehele aanbod van de diverse sportwedstrijden.
ZEBET Sportsbook is eenvoudig van opzet en daardoor uiterst geschikt voor de beginnende speler.
Wat we ook kunnen waarderen is dat ZEBET geen online casino heeft maar puur is gericht op sport!
Overigens beschikt ZEBET over een eigen app waardoor je ook onderweg alles kan bijhouden of inzien, en natuurlijk een weddenschapje plaatsen!

 

ZEBET Sportsbook Aanbod

ZEBET Sportsbook biedt, net als de overige bookmakers, alle gebruikelijke sporten aan. Naast dat zijn ze echter ook gespecialiseerd in paardenraces! Met ZETURF heeft ZEBET feitelijk een geheel eigen sportsbook puur gericht op paardenraces.
Al met al heeft ZEBET een compleet spelaanbod voor iedere speler.

ZEBET Sportsbook Welkomstbonus

ZEBET Sportsbook heeft voor nieuwe spelers een 100% welkomstbonus in de aanbieding met een maximum tot €50 in Freebets. Dat lijkt misschien niet veel maar deze welkomstbonus hoef je, in tegenstelling tot andere bookmakers, NIET vrij te spelen! Dus geen haken ogen, je kan de Freebets inzetten zoals je zelf wilt en daarna zelfs ook gewoon uitcashen.
Dit zou eigenlijk iedere bookmaker moeten doen!

ZEBET Sportsbook Promo’s & Boosters

ZEBET Sportsbook heeft diverse promoties en boosters voor bestaande spelers. Wat opvalt is dat deze niet alleen voor voetbal zijn maar ook voor bijvoorbeeld Amerikaanse sporten zoals NBA basketbal.
Naast dat biedt ZEBET ook promoties aan de vorm van cashbacks. Naast dit alles heeft dit eigenzinnige sportsbook ook een eigen loyaliteits programma waarmee je punten kan sparen waarmee je later weer kunt inzetten. Het is verfrissend om te zien hoe ZEBET haar eigen koers vaart in de wereld van Nederlandse bookmakers!

ZEBET Sportsbook Moneylines

Na alle lovende woorden over het ZEBET Sportsbook is er wel een punt van kritiek. We gaan er niet om liegen, de moneylines van ZEBET zijn de laagste van alle bookmakers in Nederland. Dat wil zoveel zeggen dat ZEBET, in de meeste gevallen, de laagste uitbetalingen hanteert van alle online bookmakers. Dat valt niet goed te praten dus dat gaan we ook niet doen. Daar staat nog wel het loyaliteits programma tegenover maar dat maakt de grote verschillen nog niet helemaal goed uiteraard.
Zodra daar verandering in komt zullen we dat veranderen op deze pagina.

ZEBET Sportsbook Rating

ZEBET Sportsbook Aanbod
ZEBET Sportsbook Welkomstbonus
ZEBET Sportsbook Promos & Boosters
ZEBET Sportsbook Moneylines
Final Thoughts

ZEBET Sportsbook is heeft voor een eigen aanpak gekozen en niet geheel zonder resultaat. Alles klopt behalve de moneylines op de sportweddenschappen. We raden ZEBET aan voor beginnende spelers of gevorderde spelers die gebaat zijn bij een extra sportsbook account. Het gemak van een eigen app voor iOS & Android kan spelers die ook onderweg willen spelen over de streep trekken om een account aan te maken op het ZEBET Sportsbook.

Overall Score 4

ZEBET Sportsbook Welkomst Bonus / €50

CLAIM NU

1 reactie on ZEBET Sportsbook Review

Comments are closed.